Abdyl Frashëri – libër nga Prof. K. Frashëri

“Abdyl Frashëri Jeta, veprimtaria dhe shkrimet (1839-1892)” – libër i ri nga Prof. Kristo Frashëri Botimet M&B ISBN 978-9928-172-12-9 Formati: 160 x 235 mm Nr. i faqeve: 430 Çmimi: 1500 lekë …Abdyl Frashëri, i quajtur nga populli si Emir i Shqipërisë, hyri si protagonist politik në skenën e historisë së Shqipërisë në pranverën e vitit 1877, sapo u duk se …

Ahmet Zogu, vështrim historik nga K. Frashëri

“Ahmet Zogu – vështrim historik”, libër i ri nga Prof. Kristo Frashëri Botimet M&B ISBN 978-9928-172-22-8 Formati: 140 x 205mm Nr. i faqeve: 200 Çmimi: 1000 lekë Në debatin që po zhvillohet këto kohët e fundit rreth Ahmet Zogut si mbret i shqiptarëve, nëse duhet të nderohet, të kritikohet apo të dënohet – ka një pështjellim politik, juridik dhe historik, …