Bariu i Vogël, Ujku dhe Bora

Autori: Sazan Goliku (Pandeli Koçi)

Titulli i librit: Bariu i vogël, ujku dhe bora

Poemë për fëmijë

Faqe: 16 faqe

Formati: 165 x 230 mm.

ISBN: 99943-949-0-8

Çmimi: 100 lekë