Botim i ri nga Botimet “M&B”

Historia e Dibrës nga Kristo Frashëri
“Historia e Dibres” – nje monografi historike per krahinen e Dibres pa kufinj, trajtuar shkencerisht nga Prof.dr. Kristo Frashërit, Anetar i Akademise se Shkencave te Republikes se Shqiperise.
Libri eshte pajisur edhe me tregues emrash, vendesh dhe temash.
Botimet “M&B” – Tiranë, 2012
Formati: 16 x 24 cm
Nr. faqeve: 624
ISBN: 978-99956-04-82-0

Çmimi: 1500 lekë