Abdyl Frashëri – libër nga Prof. K. Frashëri

“Abdyl Frashëri Jeta, veprimtaria dhe shkrimet (1839-1892)” – libër i ri nga Prof. Kristo Frashëri Botimet M&B ISBN 978-9928-172-12-9 Formati: 160 x 235 mm Nr. i faqeve: 430 Çmimi: 1500 lekë …Abdyl Frashëri, i quajtur nga populli si Emir i Shqipërisë, hyri si protagonist politik në skenën e historisë së Shqipërisë në pranverën e vitit 1877, sapo u duk se …