Ahmet Zogu, vështrim historik nga K. Frashëri

“Ahmet Zogu – vështrim historik”, libër i ri nga Prof. Kristo Frashëri Botimet M&B ISBN 978-9928-172-22-8 Formati: 140 x 205mm Nr. i faqeve: 200 Çmimi: 1000 lekë Në debatin që po zhvillohet këto kohët e fundit rreth Ahmet Zogut si mbret i shqiptarëve, nëse duhet të nderohet, të kritikohet apo të dënohet – ka një pështjellim politik, juridik dhe historik, …