Botim i ri nga Elliot Moglica – New Publication by Elliot Moglica

Një bashkëpunim i ri i Botimeve M&B me poetin Elliot Moglica. Një novele në dy gjuhë; frëngjisht dhe anglisht. Së shpejti edhe në shqip… Titulli i librit (në anglisht & frëngjisht)/Title of the book (in English & French): Graft-of-Tree Short Stories (Volume 1) = Nouvelles de Elliott Moglica: Greffe d’un arbre (Volume 1) Autor/Author: Elliott Moglica Redaktor (në anglisht)/Editor (in …

Pershendetje nga Kristo Frasheri

Pershendetje e Akademik prof. dr. Kristo Frasherit, drejtuar publikut dibran, pas botimit te librit “Historia e Dibres”, botim i Shtepise Botuese “M&B”, Tirane, 2012   Buffer