Bariu i Vogël, Ujku dhe Bora

Autori: Sazan Goliku (Pandeli Koçi) Titulli i librit: Bariu i vogël, ujku dhe bora Poemë për fëmijë Faqe: 16 faqe Formati: 165 x 230 mm. ISBN: 99943-949-0-8 Çmimi: 100 lekë Buffer