Botim i ri nga Botimet “M&B”

Historia e Dibrës nga Kristo Frashëri “Historia e Dibres” – nje monografi historike per krahinen e Dibres pa kufinj, trajtuar shkencerisht nga Prof.dr. Kristo Frashërit, Anetar i Akademise se Shkencave te Republikes se Shqiperise. Libri eshte pajisur edhe me tregues emrash, vendesh dhe temash. Botimet “M&B” – Tiranë, 2012 Formati: 16 x 24 cm Nr. faqeve: 624 ISBN: 978-99956-04-82-0 Çmimi: 1500 lekë …